Over Zilt ByAnne, ByAnne

Een workshop gegeven door, nieuwsbrief geschreven door, recept bedacht door, foto`s gemaakt door en ga zo maar door!

ByAnne is Anne Adams. Aangenaam!

Mijn liefde voor zeewier is niet in één dag ontstaan. Zeewier was iets relatief onbekends voor me tot 2013.

Totdat er op een dag een leverancier van zeewierproducten contact met me opnam. Destijds was ik manager in een gezondheidswinkel.

Er ging een nieuwe wereld voor me open. Eerst alleen nog informatief maar later ook op culinair gebied. Experimenteren met gedroogd wier, later met vers wier.

Recepten bedenken die voor iedereen haalbaar zijn, waar geen ingewikkelde ingrediënten bij nodig zijn, die iedereen aanspreken.

Geniet van de foto`s, probeer gewoon iets te doen met de recepten en laat je bovenal inspireren tot het maken van je eigen creatie!


Naast dat kokkerellen met zeewier mijn hobby is heb ik er intussen ook mijn werk van gemaakt.

Demo`s, workshops, recepten schrijven, een informatief item schrijven, zeewier integreren in menu`s, inspireren zijn zomaar wat activiteiten die ByAnne vervult.

Jarenlange ervaring in horeca en catering maken ByAnne de ideale partner voor horecagelegenheden die met zeewier aan de slag willen.

Mijn kennis over retail en social media maken ByAnne een goede inspirator en adviseur voor ondernemers die `iets` met zeewier willen of er actiever mee aan de slag willen in hun winkel.

Een objectieve blik op een concept dat niet goed loopt, sparren, brainstormen, allemaal op het lijf van ByAnne geschreven.

Ervaringsdeskundige op het gebied van glutenvrije voeding. Alle recepten bedacht door ByAnne zijn glutenvrij, meestal lactosevrij en zonder kunstmatige toevoegingen.

Tenslotte maken de honger naar kennis over toepassingen, de gedragingen van zeewier bij bepaalde bereidingen, het onderzoeken van smaak en structuur, de voedingswaarden en wetenschappelijke bevindingen ByAnne de ideale partner om nieuwe producten mee te ontwikkelen.

Naast zeewier vervullen theewww.nlthee.nl, kruiden en specerijen ook een belangrijke plaats in het werkgebied van ByAnne.